Vad är en Gainer

Oavsett om du är en lång tid gym goer eller bara börjat, har du förmodligen insett nu att inte bara behöver du protein för muskeltillväxt, men du behöver tillräckligt kaloriintag för att lyfta tyngre och sätta på form.

Om du inte slår din dagliga kalori behov, och slår på gymmet och dricker ren vassle protein skakar, då du kommer att kämpa för att få storlek.

Pure Whey protein shakes tenderar generellt att vara hög i protein men låg i kolhydrater och fetter, vilket innebär att de är låga i kalorier.

Detta kan sätta dig i vad som kallas en kalori underskott, så din kropp använder mer energi än du äter, så det faller tillbaka på din inre fett för att kompensera skillnaden.

Nu för dem som inte äter så mycket som du behöver, kämpar för att äta, eller de som behöver ha ett kalori överskott (så du äter mer än du behöver, vilket innebär att din kropp lagrar det som fett) det är där massa och vikt vinnare komma in.

Blandat med en blandning av proteiner, samt ger dig dina essentiella aminosyror, har Mass vinnare en högre mängd kolhydrater och fetter, förser dig den kalorikvantitet du behöver för att möta eller överträffa ditt dagliga mål.

Vikt Snorbilligt shakes är lysande som måltidsersättningar, Top ups, samt tillägg till din dagliga kost.

Detta gör det en mycket flexibel skaka, redo för användning för de gym-publiken som vill ha flera fördelar.
Varför nybörjare?

Även om Mass Gainer skakar används flitigt av alla, de har en speciell plats för dem som bara startar gymmet.

Hjälper till att öka kaloriintaget, samtidigt bibehålla en rimlig proteinhalt resulterar i nybörjare ser resultat och utveckling i kroppsstorlek, kroppsvikt och muskler under några veckor.

Nu är detta inte är världen förändras och det fortfarande är en lång väg att gå, men det bara tillräckligt för att ge den motivation, viljas styrka, push och lyfta någon behöver, särskilt när de ägnar 3 eller 5 dagar i veckan, arbetar hårt, och verkligen ändra sin livsstil.

Nu en del av det handlar om att vara nöjd med det märke av vikt vinnare du väljer, och att veta att du gjorde rätt val i något som fungerar för dig.
Våra topp 10 bästa viktökning protein shakes:

Nu har vi verkligen velat se till att våra topp 10 har lite av allt, men kunde inte skygga från det faktum att kalori räkna är den enskilt viktigaste faktorn här.

Thats den främsta anledningen till att du köper en massa Gainer istället för normalt vassleprotein.

Så med det, här är vår Checklista från alternativen på marknaden:

Rimligt att maximalt kalori belopp per portion
Bra nutritions blandning t ex proteiner, kolhydrater och fetter
God smak
Bra konsistens
Rimliga priser, max £40
Granskad, god för och rekommenderas
De faktiska Scoop-storlekarna varierar från märke till märke

Heres vår topp 10 lista, baserat på de fördelar vi fått från varje:

  1. optimal näring allvarlig massa vikt Gainer vassleproteinpulver med vitaminer, kreatin och glutamin. Protein skakar av på – 2,73 kg

Optimal näring är ett ganska välkänt varumärke på Fitness marknaden, så det är vettigt för dem att ha sin egen massa Gainer.

Med positiva recensioner från dem som var underviktiga och/eller hade små aptit. Kontinuerlig användning av Serious Mass Gainer tillsammans med en daglig kaloriintag av 2-3000 kalorier, en del så länge som 3 månader, liksom dagliga gym, har sett viktökning på nästan 2 sten.

En ganska väl lovordad komplement till en balanserad kost, samt Måltidsersättning, det har hjälpt dem med hög metabolismer öka deras kaloriintag nog att sätta på vikt och muskler (med sin blandning av proteiner).

Massan pulver smakar okej med vatten, och blir tjock med mjölk. Båda ger inte bort en dålig eftersmak, men gör att du känner dig full och uppsvälld. De kan lämna shaker luktar om inte tvättas genast.

Det finns en del skumning och även om det blandar ganska bra, det finns både kvantitet i vad du får, och även kvalitet.

Detta inkluderar blandningen av vassle, vitaminer, kreatin och glutamin. Även om 2 skopor rekommenderas (1250 kalorier) i 1 skaka, många har hittat 1 Scoop per Shake, vilket är 625 kalorier tillräckligt ovanpå en balanserad kost.

Om du inte vill gå in Gainer överbelastning med 1250 kalorier, många användare blanda 1 Scoop med saker som havre och frukter för att få en mer fylligare skaka, som anger att det smälter ganska bra med andra ingredienser.

Några har nämnt hur vanilj smaken är inte den bästa provsmakning eller lukta och kan smaka sjukligt, upplever både illamående och kramper.

Ibland, pulvret om inte blandas tillräckligt bra, kommer att hålla sig till botten av shaker, på nätet eller bollen – vilket också innebär klumpig het och en rolig tjocklek särskilt med mjölk.

Även om 2 skopor rekommenderas, några har förklarat att dess för mycket, skopor är för stora och brukar passa en normal storlek shaker. Det finns också en stor mängd sötningsmedel/socker på grund av detta.