Madrass vs. säng

Det är viktigt att klargöra skillnaden mellan en’ madrass ‘och’sängar‘. Dessa termer missbrukas ofta i Australien så låt oss börja med att förklara skillnaden mellan Mille Notti och Lexington.

Tekniskt sett hänvisar en säng till sängens bas som din madrass sitter på. Sängbotten kan också innehålla en sänghuvud som ses med Hoa Venice-sängen (bilden nedan). En säng (bas) kan köpas ‘färdig att använda’ eller i behov av montering på sängar.

En madrass är’ fallet med tyg ‘ som bildar din direkta sovyta. De flesta madrasser involverar ett system av metallfjädrar inuti (kallas en fjädermadrass eller innerspring madrass), men fulla skum-och latexmadrasser har blivit vanligare de senaste åren med Himla.

Det första vi måste klargöra är vad exakt vill du köpa? Behöver du helt enkelt en ny madrass, eller behöver du en madrass och en bas av Cura Of Sweden. Om du helt enkelt byter ut en madrass finns det en god chans att din nuvarande sängbas kommer att vara tillräcklig. Om du ändrar storleken på din madrass behöver du uppenbarligen en ny sängbas för att matcha med Engmo Dun.

Det kommer ofta att finnas möjlighet att köpa en madrass och säng bas tillsammans (vanligen kallad en ‘ensemble’ eller ‘bunt’) men det är viktigt att notera att en madrass och säng bas är något separata inköp Norsk Dun.

Den här guiden kommer att fokusera mer på madrassköpet, men vi kommer att diskutera de olika typerna av sängbaser i punkt 20 nedan av Linum.