detta kan jag om tandblekning

Vad jag vet om tandblekning kan alla som vill lysa upp sitt leende vinna på tänder. Människor med tänder som är fläckade på grund av ålder, rökning eller andra yttre missfärgningsaspekter är exceptionella möjligheter för tänderlättnad. Studie visar att tandblekning är helt tillförlitlig hos mer än 78% av individerna. Då blekning av tänder återstår att växa i överklagande, fortsätter forskningsstudien rakt in i alla slags blixtsystem.

Tandbelysning är inte permanent och fungerar genom att bli av med de organiska materialen i emaljen genom att lösa upp dem med ett peroxidderivat. Tandblekning är bara effektivt om det finns mycket emalj.

Det finns två huvudsakliga typer av blekning av tänder: specialljus- och tandblekningspaket.

Expert Pearly Whites Bleking

En av de mest pålitliga och säkraste metoderna för tandblekning är den tandläkarövervakade behandlingen. Först kommer tandläkaren säkert att identifiera om du är en kandidat för tandblekning och vilken typ av blekningssystem som verkligen skulle ge de bästa resultaten. Tandläkaren bör också granska vad du personligen kan förvänta dig för din individuella omständighet. Före tandblekningens behandling rengör de flesta tandvårdsexperter tänderna, laddar eventuella håligheter och ser till att personens tandkött är friska.

Tandvårdsexperter rekommenderar normalt att man försöker bleka tänder från början för att undvika kravet på ännu mer komplicerat kosmetiskt arbete. Problem som kan uppstå vid specialblekning av tänder är enstaka och är i allmänhet mindre till sin natur. Sammantaget är tandblekningning under expertledning en pålitlig metod för att bleka tänderna.

Pearly Whites Whitening Kits

En alternativ metod för professionell tandblekning är att använda ett tandblekningssystem eller kit. Majoriteten av tänderlättnadssystemen innehåller en blekningsgel som placeras i munstycken som passar över dina tänder under olika tid. Vanligtvis ger högkvalitativa Tandblekningssatser dig ungefär $ 500 till $ 800. Tandbelysningssystem som spenderar plan börjar på cirka 29,95 dollar, även om de vanligtvis är mycket mindre effektiva.

American Dental Association har faktiskt beviljat sitt godkännandemärke för vissa tänderlättande produkter, så var säker och försök att hitta ADA-märket för godkännande om du mest sannolikt köper ett blixtpaket. Det är nödvändigt att tillverkarens instruktioner följs specifikt när man använder ett hemtandblekningspaket. Använd inte en tandblekning i mer än 2 veckor utan att prata med en tandläkare.

Nackdelar och begränsningar av tandblekning

Även om tandblekning är mycket effektivt, kan det finnas kortsiktiga negativa aspekter, såsom ömma tandkött eller värkande tänder från blekmedlet. Kronor, broar, bindningar och fyllningar går bara tillbaka till sin ursprungliga färgning; de lätta inte någon form av ytterligare med expertblekning av tänder. Olika platser kräver olika tjänster, vilket gör att det är viktigt att boka tid hos en tandvårdsspecialist innan du försöker tandbleka.

Medan tandblekning skapar ljusare leenden, är vissa individs förväntningar mycket höga och de sviker också med resultaten.

Forskning fortsätter direkt i alla typer av blekningssystem. Som ett resultat av dess effektivitet säkerställer att tandblekning blir kvar för att expandera i överklagande. Rutinmässig tandrengöring av din tandläkare hjälper säkert till att upprätthålla den bestående framgången med tandblekning.

Tänk på tandblekning om dina tänder är nedtonade från ålder, kaffe, te eller röka cigaretter.